https://www.bartdejongmakelaardij.nl/woning-verkopen
 

Uw woning verkopen, wat komt daar bij kijken?

Ook voor het verkopen van uw woning bent u bij Bart de Jong Makelaardij aan het goede adres.

 

Presentatie

Bij de verkoop van uw woning komt nogal wat kijken. U wilt natuurlijk een goede prijs krijgen en de woning binnen een redelijke termijn verkopen. Daarvoor zijn een goede voorbereiding en optimale presentatie essentieel.

De eerste bezichtiging ‘doen’ de meeste mensen op Funda.nl. Men moet dáár al een goed gevoel krijgen bij het bekijken van uw woning. De presentatie moet mensen verleiden om een afspraak te maken en persoonlijk te komen kijken. Daarom begint ons verkoopproces met een advies van onze verkoopstyliste voor een optimale presentatie. Vervolgens worden er foto’s gemaakt door een professionele fotograaf en wordt het geheel vastgelegd in een fraaie verkoopbrochure.
 

 

Het verdere verkoopproces

De presentatie van uw woning is vergelijkbaar met het opdoen van een eerste indruk; die kans krijgt u slechts één keer. Vandaar dat Bart de Jong Makelaardij zoveel aandacht besteedt aan de presentatie van uw woning. Bart de Jong vertelt hoe het verkoopproces verder in zijn werk gaat:

Bij het eerste gesprek wordt uw woning opgenomen en beoordeeld op de bouwkundige staat. Vervolgens stel ik de waarde van de woning vast en geef ik advies over verkoopmogelijkheden.

Tot de voorbereiding hoort verder het onderzoek naar allerhande relevante informatie, het maken van plattegronden en aanbiedingsteksten. Zodra de foto’s klaar zijn, plaatsen wij uw woning op funda.nl en onze eigen website.

Mijn begeleiding houdt verder in dat ik de afspraken voor u maak, de bezichtigingen persoonlijk begeleid en onderhandel met potentiële kopers. Wanneer de afspraak tot koop is gemaakt, dan maak ik de koopovereenkomst op. Het laatste deel van het proces is het onderhouden van contacten met notaris en taxateur tot en met de overdracht.”

Ik kan u veel zorgen uit handen nemen,

maar de regie over uw woning,

die blijft bij u!

Sitemap | Voorwaarden/Privacyverklaring | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Bart De Jong Makelaardij het Gooi