https://www.bartdejongmakelaardij.nl/woning-kopen
 
2016112112273294201611211422274020161121122732322016112112273228

Een woning kopen? Doe het samen met de aankoopmakelaar

Bij het kopen van een woning schakelt u het best een aankoopmakelaar in. Bart de Jong Makelaardij biedt dienstverlening in twee pakketten: full service en deeldiensten. Maar eerst meer informatie over de voordelen van een aankoopmakelaar.

 

Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een intensief traject. De belangen van de verkopende partij worden vaak behartigd door een (verkoop)makelaar. Het is prettig als er ook een adviseur is die voor ú en úw belangen opkomt. Bart de Jong fungeert graag als uw adviseur en aankoopmakelaar.

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Het begint met de woning zelf; u voelt zelf het beste of de woning bij u past. Andere belangrijke vragen zijn: hoe is het met de kwaliteit van de woning gesteld? Welke kosten kunt u verwachten? Wat kunt u aanpassen om de woning volledig naar uw zin te maken?

 

 

 

 

Verder zijn er nog de juridische zaken, zoals voorwaarden, bestemming, erfdienstbaarheden, belastingen en aansprakelijkheden. En natuurlijk de waarde van de woning. U wilt niet teveel betalen, en dus is het van belang om de markt te kennen.

Bart de Jong fungeert als een goede onderhandelaar met gedegen kennis van de lokale markt, van bouwkundige én juridische zaken. Dit bespaart u veel geld.

Met Bart de Jong in de rol van deskundig aankoopmakelaar gaat u met een gerust hart het aankoopproces in

Bij Bart de Jong Makelaardij kunt u kiezen uit full service aankoopbegeleiding of deeldiensten.

Sitemap | Voorwaarden/Privacyverklaring | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Bart De Jong Makelaardij het Gooi