https://www.bartdejongmakelaardij.nl/over/referenties
 

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen. Heeft u een leuke reactie? Dan kunt u die hier kwijt.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Naam
E-mail
Bericht
  Versturen
Merel Feenstra en Dirk-Jan Klomps
Beste Bart,
Een project-collega stapte gisteren naar me toe en feliciteerde me uitgebreid met de definitieve verkoop van ons huis.
Ze had ons huis gevolgd op Funda en inmiddels is volgens haar de status aangepast en staat deze nu online op ‘verkocht’.
Dat is waar ook. Het voorbehoud financiering is voorbij. De aanbetaling is gedaan door de kopers, we hebben bericht van de notaris gehad en van jou.
En zo verkochten wij ons huis in 20 dagen met jou: Bart de Jong Makelaardij!!
Dirk-Jan en ik hebben eerder een huis verkocht en toen maar liefst in 270 dagen. In die periode hebben we 2 makelaars versleten en diverse brieven naar de NVM gestuurd, omdat onze makelaar wel erg veel factureerde. Die woning verkochten we uiteindelijk met veel verlies. Mijn vertrouwen in elke makelaar was sindsdien tot ver beneden het vriespunt gedaald.
En toen schoof jij aan bij BNI Mauve; Bart, de makelaar speciaal voor de wat oudere doelgroep die moeite heeft met van alles. Ik voelde me meteen helemaal doelgroep. Als het dan toch een makelaar moest worden, dan jij!
En je hebt ons fantastisch begeleid. We hebben geen stress ervaren en voordat we het wisten was alles geregeld en ons huis nog voor een betere prijs verkocht dan verwacht.
Rita en Chris Beun
Wij zijn een tijd geleden op zoek gegaan naar een makelaar en hebben die gevonden. Als u iemand zoekt bevelen wij graag Bart de Jong aan. En wel om zijn meegaandheid, hij denkt met je mee, maar toch zeker zijn standvastigheid en zeker, dat stond bij ons wel bovenaan, zijn menselijkheid. Met hem kan u in alle rust rond de tafel gaan zitten om aan te geven wat de wensen zijn.
Sitemap | Voorwaarden/Privacyverklaring | Website door CM SpecialistCopyright © 2020 Bart De Jong Makelaardij het Gooi