https://www.bartdejongmakelaardij.nl/over
 

Wie is Bart de Jong?

Bij het beslissen over uw woontoekomst gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. En met degene die u begeleidt moet het wel klikken, want vertrouwen is een belangrijke factor in het aankoop- en verkoopproces. Bart de Jong vertelt over zijn persoonlijke en deskundige benadering:

“Ik ben afgestudeerd bedrijfskundige met als specialisatie veranderingsmanagement. Mijn carrière wordt gekenmerkt door advieswerk.

Ik adviseer over de mogelijkheden met uw eigen huis of alternatieven op de woningmarkt. Op het financiële gebied kan ik adviseren op aspecten van financiering, erfrecht, belastingen en het rendabel maken van uw vermogen. Daarbij maak ik gebruik van mijn contacten met specialisten op deze gebieden.

Wat kunt u van mij verwachten? Uiteraard staan u en uw levensfase centraal bij mijn bemiddeling. Ik leid u op een prettige wijze door het keuzeproces. Ik zorg voor de benodigde informatie en laat u de voor- en nadelen zien van de verschillende mogelijkheden. Ik denk met u mee over de beste oplossing in uw situatie en ik neem u bij de uitvoering van uw plannen alle zorg uit handen.”

Een tevreden klant geeft mij de meeste voldoening!

Sitemap | Voorwaarden/Privacyverklaring | Website door CM SpecialistCopyright © 2019 Bart De Jong Makelaardij het Gooi